Φόρμα επικοινωνίας

Τοποθεσία

To Monogram Hotel βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στον αριθμό 5 της οδού Ρογκότη με Τσιμισκή γωνία, σε απόσταση αναπνοής από τα φημισμένα Λαδάδικα και την Παλαιά Παραλία και ελάχιστα λεπτά από τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος της πόλης.

 • Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 17 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο Monogram Hotel. Μπορείτε να μεταβείτε ως εξής: Λεωφορείο (Αστική Συγκοινωνία): - Από την στάση ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) επιβιβάζεστε στη γραμμή Νο78 και αποβιβάζεστε στην στάση ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΚΕΑ (ΙΚΕΑ) και στη συνέχεια επιβιβάζεστε στην γραμμή 03 και αποβιβάζεστε στην στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 55) - Από τη στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 55) θα περπατήσετε μέχρι το Monogram Hotel με κατεύθυνση προς πλατεία Αριστοτέλους . Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 3 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως τον προορισμό σας είναι περίπου 61 λεπτά. - Επίσης μπορείτε να επιβιβαστείτε στη γραμμή 78 και αποβιβάζεστε στην στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 55). - Ταξί: Στην έξοδο του αεροδρομίου θα βρείτε έναν σταθμό ταξί. Το κόστος μετακίνησης μέχρι το κέντρο της πόλης είναι περίπου 25 ευρώ, ανάλογα με την κίνηση. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
 • Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στη οδό Μοναστηρίου, περίπου 1,5 χλμ. από το Monogram Hotel. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό ως εξής: Λεωφορείο (Αστική Συγκοινωνία): - Από την στάση ΝΕΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ) επιβιβάζεστε στην γραμμή 03 και αποβιβάζεστε στην στάση ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 18) στη συνέχεια θα περπατήσετε μέχρι το Monogram Hotel. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 2 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως τον προορισμό σας είναι 23 λεπτά. - Ταξί: Στην έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού θα βρείτε έναν σταθμό ταξί. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
 • Με ταξί: Στην έξοδο του λιμένα θα βρείτε έναν σταθμό ταξί. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 3 λεπτά. - Με τα πόδια: Ανεβείτε την οδό Σαλαμίνος με κατεύθυνση αντίθετη προς τη θάλασσα για περίπου 100 μέτρα και στην συνέχεια στρίβετε δεξιά στην οδό Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς την οδό Τσιμισκή για 300 μέτρα περίπου μέχρι την οδό Ρογκότη στα δεξιά σας. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
 • Σε ελάχιστη απόσταση από το Monogram Hotel θα βρείτε:

  Ταχυδρομείο
  Βασ. Ηρακλείου 38, τηλέφωνο:231 027 7434

  Τράπεζες
  - Τράπεζα Πειραιώς - Τσιμισκή 2 & Κατούνη
  - Eurobank - Τσιμισκή 27
  - Εθνική Τράπεζα - ATM - Ρογκότη 2 - Πλ. Αριστοτέλους 6

  Πλησιέστερα φαρμακεία
  - Τσιμισκή 7
  - Κομνηνών 17
  - Ελ. Βενιζέλου 33